Tanfolyamszervezés

 
Tel.: 336-11-48, Tel./Fax.: 326-56-70
e-mail
 


Nyelviskolánk nagy hangsúlyt fektet az előkészítés folyamatánál a Megrendelővel történő személyes egyeztetésre. Az évek során azt tapasztaltuk, hogy azoknál a tanfolyamoknál, ahol sikerült ez a találkozó ott a tanulás során is hamarabb jelentkeztek az eredmények.

A tanfolyamszervezés folyamata:

Előzetes konzultáció a Megrendelő képviselőjével. Célok meghatározása (szakmai nyelvi igények, speciális készségfejlesztés, nyelvvizsga) a nyelvoktatás kereteinek tisztázása (óraszám, heti intenzitás, helyszín, a leendő hallgatók létszáma, stb.)


Szintfelmérés, ütemterv elkészítése. A képzésben részt vevők írásbeli és szóbeli szintfelmérése, egyénre és csoportra szabott haladási terv közös kidolgozása a szak- és köznyelvi igények pontos figyelembevételével. A tananyag meghatározása, beszerzése (nyelviskolánk ingyenes kiszállítással vállalja a nyelvtankönyvek beszerzését), a segédanyagok körének meghatározása a speciális igények figyelembevételével.


A szerződés megkötése. A fizetési feltételek tisztázása (elszámolás havonta, utólag, a jelenléti ívletanított tanórák órák után vagy konkrét óraszám megrendelése esetén modulonkénti elszámolással)


A tanfolyam megkezdése. A szintfelmérés után legkésõbb 10 napon belül. A Megrendelõvel történő egyeztetés alapján meghatározott modulonkénti újbóli szintfelmérés, a haladási eredmények prezentálása.


Nyelvtanáraink az előzetes konzultáció alkalmával meghatározott tankönyvekből oktatják a csoport Hallgatóit, de a tanfolyam során felmerülő új igényeknek is igyekeznek maradéktalanul eleget tenni. A köznyelvi oktatás területén az utóbbi idõk legnépszerűbb tankönyveit ajánljuk partnereinknek

Angol nyelvből: a Headway sorozat, az English File sorozat könyvei, Progress to First Certificate, English Grammar in Use.

Német nyelvből: Themen neu sorozat, Deutsch aktiv Neu sorozat, Ein Wort gibt das Andere, Start.

Francia nyelvből: Panorama sorozat könyvei

Magyar, mint idegen nyelvből: Halló, itt Magyarország !

A szaknyelvi tanfolyamoknál és a speciális nyelvi tréningjeinknél az oktatók speciális anyagok felhasználásával dolgoznak.

 

 
 

Látogasson el fordítóirodánk új honlapjára!
Kattintson IDE

Hatalmas változás a felnőttképzésben!
2013. szeptember 1-től új felnőttképzési törvény! 

„Idegen nyelvi és informatikai kompetenciák fejlesztése” pályázati információk

A CONCORD NYELVISKOLA 2012-ben megkapta a MagyarBrands díjat

Megújult a SZÓKINCSTÁR !

2012. január 1-től MEGSZŰNT
saját dolgozók képzésének 
szakképzési hozzájárulásból történő
finanszírozásának lehetősége

HR szaknyelv 
angolul


 

   
 
 Minden jog fenntartva. HORIZONT Informatika Kft.