A Concord Nyelviskola 1988-ban alakult, azóta foglalkozunk céges angol oktatással.

A concord szó jelentése: egyetértés, összhang, szerződés, harmónia. Nevünk jelentése jól összefoglalja mindazon értékeket melyeket kiemelten fontosnak tartunk az üzleti életben. Elődjét a Ferihegyi Repülőtéren dolgozó nyelvtanárok alapították 1982-ban.

A világnyelvek mindegyikén folynak nyelvtanfolyamaink a fővárosban és vonzáskörzetében. Közel 1000 partnerünk munkatársait segítettük eddig az idegen nyelvek elsajátításában. Nyelviskolánk szakmai célja a korszerű, de egyben a hagyományokat tisztelő nyelvoktatás, ahol komoly hangsúlyt helyezünk a Megrendelőink szakmai nyelvi igényeire.

2016-ban frissítettük honlapunkat és ezzel együtt logónkat is. Logónk frissítésével szeretnénk jelezni, hogy a Concord Fordítóiroda és a Concord Nyelviskola egy cégcsalád és egymást erősíti.

Kurcz Lajos  ügyvezető

Kurcz Lajos
ügyvezető

1982 óta vállalkozó. Ekkor alapította meg a Talentum Nyelviskola GMK-t a Concord Nyelviskola és Fordítóiroda elődjét.

Dénes Imre  ügyvezető-helyettes

Dénes Imre
ügyvezető-helyettes

2005-ben érkezett a Concord Nyelviskolához. Közgazdász, két gyermekes családapa.

Minőségpolitikánk

A Concord Nyelviskola minden munkatársa tartósan törekszik arra, hogy a képzés irányát a jogi és gazdasági környezet igényei mellett az egyén igényeinek figyelembevételével határozza meg. A képzést törekszik oly módon szervezni és kivitelezni, hogy alkalmazza a korszerű oktatási eszközöket és módszereket, amelyek lehetővé teszik a képzésben résztvevő hallgatók részére a tananyag eredményes és tartós elsajátítását. Az oktatás és a tréningek lebonyolításán kívül a Concord Nyelviskola igyekszik a képzésekhez kapcsolódó szolgáltatások minél szélesebb körű bevezetésére.

A Concord Nyelviskola vezetése és tanári kara folyamatosan törekszik arra, hogy a partnerek az oktató-képző tevékenységével tartósan meg legyenek elégedve. Elkötelezettséget érez minőségirányítási rendszerének folyamatos fejlesztésére.

A Concord Nyelviskola törekszik a Megrendelők igényeinek maximális kielégítésére, melyhez fontosnak tartja rugalmasságának fenntartását, hangsúlyozását.

A Concord Nyelviskola a magas szintű képzések biztosítása érdekében elsősorban diplomás, szakmai gyakorlattal rendelkező  nyelvtanárokkal dolgozik, akikkel egy  felvételi elbeszélgetés során személyesen ismerkedik meg.

A Concord Nyelviskola annak érdekében, hogy szolgáltatásaival a partnerek folyamatosan elégedettek legyenek, illetve tisztába legyen partnereinél felmerülő új igényekkel, munkatársai rendszeresen érdeklődnek e témában, elsősorban telefonos megkeresés útján.