Concord_rgi.png
concord_j.png

A Concord Nyelviskola 1988-as alakulása óta foglalkozunk kihelyezett, céges nyelvoktatással.

Elődjét a Ferihegyi repülőtéren dolgozó nyelvtanárok alapították 1983-ban. A concord szó jelentése: egyetértés, összhang, szerződés, harmónia. Mindez jól összefoglalja mindazon értékeket, melyeket kiemelten fontosnak tartunk az üzleti életben.

A világnyelvek mindegyikén tartunk nyelvtanfolyamokat a fővárosban és vonzáskörzetében. Közel 1000 partnerünk munkatársait segítettük eddig idegen nyelvek elsajátításában. Nyelviskolánk szakmai célja a korszerű, de egyben a hagyományokat tisztelő nyelvoktatás, amelynek során komoly hangsúlyt helyezünk  megrendelőink szakmai nyelvi igényeire.

Frissítettük honlapunkat és ezzel együtt logónkat is. Logónk frissítésével szeretnénk jelezni, hogy a Concord Fordítóiroda és a Concord Nyelviskola egy cégcsalád és egymást erősíti.

Kurcz Lajos  ügyvezető

Kurcz Lajos
ügyvezető

1982 óta vállalkozó. Ekkor alapította meg a Talentum Nyelviskola GMK-t a Concord Nyelviskola és a Concord Fordítóiroda elődjét.

Dénes Imre  ügyvezető-helyettes

Dénes Imre
ügyvezető-helyettes

2005-ben érkezett a Concord Nyelviskolához. Közgazdász, két gyermekes családapa.

Minőségpolitikánk

A Concord Nyelviskola minden munkatársa törekszik arra, hogy a képzés irányát a jogi és gazdasági környezet igényei mellett az egyéni igények figyelembevételével határozza meg. A képzéseket korszerű oktatási eszközök és módszerek alkalmazásával tartjuk, amelyek lehetővé teszik a képzésben részt vevő hallgatóknak a tananyag eredményes és tartós elsajátítását. Az oktatás és a tréningek lebonyolításán kívül a Concord Nyelviskola igyekszik a képzésekhez kapcsolódó szolgáltatások minél szélesebb körű bevezetésére.

A Concord Nyelviskola vezetősége és tanári kara folyamatosan törekszik arra, hogy a partnerek az oktató tevékenységével tartósan meg legyenek elégedve. Cégünk elkötelezett minőségirányítási rendszerének folyamatos fejlesztése iránt.

A Concord Nyelviskola mindent megtesz a Megrendelők igényeinek maximális kielégítéséért, és kiemelt figyelmet fordít a rugalmasság biztosítására.

A Concord Nyelviskola a magas szintű képzések biztosítása érdekében elsősorban diplomás, szakmai gyakorlattal rendelkező nyelvtanárokkal dolgozik, akikkel egy felvételi elbeszélgetés során személyesen is megismerkedünk.

Annak érdekében, hogy a Concord Nyelviskola partnerei elégedettek legyenek a szolgáltatások színvonalával, munkatársaink folyamatosan nyomon követik a felmerülő igényeket, elsősorban telefonos megkeresés útján.